Kolmas ja viimeinen

Hyväksi havaitut liivit herättivät äipässäkin ihastusta, joten pitihän hänellekin saada omansa. ja kyllähän kivalla ja nopealla ohjeella neuloo vielä sen kolmannen ja viimeisenkin kerran.  Langaksi valikoitui aikanaan pilkkahinnalla kirpparilta ostamani vuosikerta tennesseet, poltetun oranssin sävyssä. Lopputulos hyvä ja napakka, kelpaa pukea kesätopin päälle olkapäiden suojaksi.


KESÄLIIVI
Lanka: Novita tennessee 160 g
puikot: 4 mm
napit kirppariltaKirppareitakin on kesällä tullut koluttua oikein urakalla. Ainakin Karhulan lasitölkkejä on tarttunut mukaan useita, työpöytätilaa vaan saisi olla enemmän, että kaikki pääsisivät esille ja käyttöön. 

Astiakaapin päälle on kertynyt ruskeavalkoista kokoelmaa, jota täydentää nyt iki-ihana ritarikattila. Pieni kattila on hieman haalistunut kuvioinniltaan, ilmeisesti kokenut muutaman konepesun ennen hyllylleni adoptoitumista. Sähköhellan levylle tämä on vähän pieni, mutta jos joskus kokkailen puulla tai induktioliedellä, pääsee sisältä virheetön kattila varmana ruoanlaittopuuhiin!

Nyt takaisin ulos ja helteeseen :) Koruinnostus on kovasti nostanut päätään, jospas saisin seuraavaksi kuvattua uusimmat kesähelyt.

8 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Kyllä on nätinvärinen ja kaunis liivi! Ruskeat astiat ovat todella herkullisia!

Laura kirjoitti...

Hyväksi havaittu on varmasti mieleinen:)
kaunis liivi (kaikki ne kolme) ja ihania kirppisjuttuja! mulla on kanssa noita keittiötölkkejä, mutta luovutin jo kauan sitten sen suhteen että saisin kaikki esille. nyt on muutama esillä ja loput parikymmentä kaapissa...!

Emma kirjoitti...

Kiva väri nainiossa liivissä :)

O kirjoitti...

Ihana liivi, edelleenkin, ja toimiva malli! Oletpas kaunista lankaa kirpparilta löytänyt :) mulla ois haaveissa kahden-kolmen vuoden takainen nätti vihreä Tennessee-lanka, tarttee varmaan itsekin mennä kirppareita koluamaan. Ihan joka vuosi ei pysty ostamaan sen vuotista Tennessee-väriä varastoon ;)
Outi

ArualMaria kirjoitti...

Nätti liivi jälleen. Ihania nuo sinun purnukat ja kattila!

Vilma kirjoitti...

Niin kauniita astioita ruskean sävyissä, oi ja voi. <3

Liivi on taas/edelleen kaunis. Miten musta aina tuntuu, että Novitan vanhat värisävyt aina hakkaa uudemmat? Toi poltettu oranssi ainakin on enemmän mun mieleen kuin nykyiset melko hailut. Vaan saas nähdä, mitä mä sanon noista hailuista vaikka kahden vuoden päästä; ehkä mä sitten haikailen niiden perään... :P

Ultimecia kirjoitti...

Uskomaton juttu, aamupäivällä luin tätä ja ihastelin ritarikattilaa. Iltapäivällä löysin itselleni samanlaisen paikalliselta kirpparilta.

Nana kirjoitti...

siis ihailen tuota sun tahtia, jolla valmistat kaikkea ihanaa. Ja nuo lasipurkit, ihanat! olen huomannut, että noihin syntyy riippuvuus :) kerran pihakirppiksellä lähdin nostaa rahaa, jotta saisin uuden purkin kokoelmiini, mutta parissa minuutisssa oli mennyt. nöh...