Joulun lahjontaa, osa 5

Maailman parhaat "pikkusiskot" lahjottiin tänä(kin) vuonna koruilla. Korujen lisäksi värkkäsin heille pussukat. Pussukoiden ohje on NIIN hyvä, kiitos Hippu! Näitä on tehtynä jo useampia ja ainakin neljään on jo kankaat leikattuina. Pussukoiden koristelu oli myös oikein rentouttavaa ja inspiroivaa näpertelyä. Innostuksen huumassa askartelin koruille pussukoihin sopivat rasiat tyhjistä tulitikkurasioista ja kankaasta decoupage-lakan avulla.

Ellan setti on vihreää kierrätettyä Marimekon kangasta höystettynä pitsillä, satiininauhalla ja napeilla. Koruiksi rakkaille, mitäpä muuta kuin helmiä tietenkin. Silkkilankaan solmittu makeanvedenhelminauha vihreistä ja viininpunaisista helmistä. Korvisten kera tietenkin.

  

Maijun setti on ruskeapohjaista pellavaista pilkkukangasta. Koristeluina pitsinauha ja (mun mielestä maailman kauneimmat) napit. Koruina myöskin silkkiin solmittu makeanvedenhelminauha roosan ja mauven värisillä helmillä. Korvikset hopeioiduin osin.


  

10 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Kauniita lahjoja nämäkin, todella ihanasti olet ilahduttanut läheisiäsi :)

Tiina kirjoitti...

Voi iik! Nämä on niin kauniita! Erityisihastelua herätti tuo ruskea pussukka, jossa todella on maailman kauneimmat napit. Settiin kuuluvat korutkin oli niiin kauniit. Voih, sullon onnekkaat "siskot". :)

AnniP kirjoitti...

Oo miten ihanaa harmoniaa, tytöt varmaan tykkäävät! Oot tosiaan ahkeroinut tänä jouluna!

Maritta kirjoitti...

Aivan ihania! Sinä olet kyllä tehnyt ihan mielettömiä joululahjoja :D

Ellimelli kirjoitti...

Ihanat pussukat, kyllä kelpaisi minullekin. Kivat korurasiatkin olet keksinyt!

Leena kirjoitti...

Aivan ihania nuo korut!! Olen niitä täällä ennenkin ihastellu ja suunnitellut itsekkin kokeilevani korujen tekoa.. Aina vaan se jää tähän toisten korujen ihasteluun, pitäiskö mennä saloon helmipuotiin..

Heidi kirjoitti...

Todella kauniit setit, niin ajatuksella tehty!

Pirkko kirjoitti...

Ihanat ajatuksella ja huolella tehdyt lahjat <3

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Miten kaunista!

Lotta kirjoitti...

Voi vitsi. Onnelliset "pikkusiskot" :).