Joulun lahjontaa, osa 6

Äitiäni on helppo miellyttää lahjoilla; kaikki korut, laukut ja neuleet saavat yleensä innostuneen vastaanoton. Olen jo aika monta korua äidille tehnyt ja nyt halusin jotain vähän muuta. Päätin yhdistää kellon ja korun ja sainkin varsin kivan ajannäyttäjän aikaiseksi. Jos minä käyttäisin rannekelloa, se olisi kutakuinkin tämänlainen.

Materiaaleina teräksinen kellotaulu ja vaijeriin pujotetut savukvartsit, swarowskin helmet ja ruskeat pienet kivet. Lukkona hopeoitu papukaijalukko. Mahtuu kaksi kertaa ranteen ympärille.

11 kommenttia:

äpi kirjoitti...

Se tikuttaa aktiiviaikaa tiiviisti ranteessa. Ja tuo ensimmäinen lause pitää niin paikkansa :)kiitos siitä ja niistä muista muruselleni!

Paula kirjoitti...

Onpa hyvä idea, tuollainen kyllä olisi kaunis kello! Edelleenkin, ihania lahjoja... :)

Marsvin kirjoitti...

Ohh, onpas kiva tiuku! Mistä ostit?

AnniP kirjoitti...

Vautsi, eipä olisi heti juolahtanut mieleen. Hyvä idea ja tyylikäs toteutus.

Katjuska kirjoitti...

Todella hieno korukello!!! Sulla noita ideoita riittää :-)

Jaana kirjoitti...

Kiitos!
Tuo kellotaulu on Salolaisesta koruliikkeestä, helmipuoti helmiäisestä, mutta niitä saa lähes kaikista nettikoruliikkeistäkin. Itsekin keksin idean ihan viime metreillä ja tykästyin siihen.

Maritta kirjoitti...

Mahtava, aivan ihana lahja :D

Elli ja Aura kirjoitti...

Ihana kello ja hienoja muutkin lahjat! Voi kun itselläkin riittäisi aikaa ja mahdollisuutta tehdä taas koruja. Eräs pieni neiti vaan söisi kaikki helmet siinä samalla...
Elli

Laura kirjoitti...

aivan upea kello! en kyllä käsitä miten joku voi olla noin ahkera tekemään itse joululahjoja, aikaansaannoksesi on ihan uskomattoman hienoja:)

Annika kirjoitti...

Vau mikä idea ja toteutus! Tosi kaunis korukello. :) Ihana lahja!

Nzqu kirjoitti...

Löysin ihan äskettäin blogisi, ja ihastuin täysin! Kauniita juttuja olet tehnyt. Hyvää alkanutta vuotta!