Joulun lahjontaa, osa 4

Kummitätini on ahkera käsityönainen ja häneltä olen monena vuonna saanut inspiroivia ja ihania lahjoja. Tänä vuonna lahjoin tätiäni takaisin pienellä huivilla ja korusetillä. Kummisedän osuus oli sitten se perinteinen glögipullo, josta ehkä liikeni tilkka myös tädin lasiin.

Huivi on mainion Baktushuivin röyhelöreunainen versio. Omat pitsibaktukseni ovat olleet ahkerassa käytössä, jotenkin tämä malli vain istuu kaulalle hyvin. Silkkivillaisena tämän pitäisi myös olla lämmin ja pehmoinen. Luulen, että teen itsellenikin tämän mainion röyhelömallin.


RÖYHELÖBAKTUS

Ohje:  Daniela Bavilacqua - 
ladattavissa Ravelrystä
Lanka: Teetee Elegant 
(kaksinkertaisena) n.85 g
Puikot: 4mm

Turkoosilla linjalla jatketaan. Huivin lisäksi pakettiin kääräistiin turkooseista makeanvedenhelmistä, hopealangasta ja hopeoiduista korunosista valmistettu kaulakoru sekä korvikset.4 kommenttia:

Marsvin kirjoitti...

Aika ihania lahjoja olet tehtaillut. Varsinkin tuo punainen villatakki ystävällesi! Baktuskin on mun to do-listalla, olisi varmasti hyvä arkihuivi takin alla!

Paula kirjoitti...

Baktus näyttää kyllä tosi käytännölliseltä huivilta! Ja korut on todella kauniit!

Anonyymi kirjoitti...

Huivi on lämpöisen näköinen ja korut kauniita, mutta... hopeasepän painajainen. Miksi, oi miksi, olet laittanut hopeoituja ja hopeisia osia sekaisin?! :´( (anteeksi, olen perfektionisti. :D)
No joo, kaunista on joka tapauksessa. ;)

Jaana kirjoitti...

Kiitos!

Tinjamii: Oioi, se oli ihan pakkorako (sitä paitsi mä en oo perfektionist)! Kiire tuli, eikä sopivia hopeisia osia löytynyt siihen hätään. Mutta tosiaan, kivalta näyttää ja sillä mennään...Tästä on hopeasepän töihin verraten vielä hurjasti matkaa :)