Miehistä menoa

Vihdoin on kanssa-asujan neuletakki saanut vetoketjun ja päässyt päälle. Kevätaurinko tuntuu vaan jo ajoittain lämmittävän Kaninkoloa niin, että kuumaveriselle tulee tällä helposti hiki.

Mun mielestä tästä tuli tosi mainio; sopivan yksinkertainen ja selkeä ja muutamilla muokkauksilla toimiva kokonaisuus.  Rehellinen perusneuletakki. Sopii mulle, joka ei kyllästy sileän neuleen neulomiseen - tässäkin oli juuri sopivasti raidan/värinvaihto edessä, kun alkoi tasainen meno kyllästyttää. Vetoketjun laitoin neuleeseen ensimmäisen kerran ja se onnistui kohtuullisesti. Lopuksi kyllä huomasin, ettei raidat ihan kohtaa edessä, mutta ei me pienistä rutista :) Ja sanoi se mieskin tykkäävänsä.

Alkuperäinen ohje oli hupulla varustettu, mutta kanssa-asuja toivoi mieluummin pystykaulusta. Taskutkin puuttuivat originaalista, mutta Ravelrystä löytyi hyvät ohjeet niiden lisäämiseen. Ohje oli hyvä ja perusteellinen - suosittelen.


RAITATAKKI

Koko: M
Lanka: Cascade 220, petroolia hieman alle 300g
ruskeaa hieman alle 400g
puikot: 4mm ja 4.5 m

Iso kiitos ja halaus jokaiselle lohdunsanoja kirjoittaneelle <3 Ama-ikävä ei tietenkään ole vielä helpottanut, mutta muistelut auttavat jaksamaan ilman nappisilmäni päivittäistä seuraa. Sydämestähän pikkumummo ei ikinä poistu <3

16 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hieno neuletakki! Hyvät värit ja kiva, simppeli malli.

Saila kirjoitti...

Upea takki! Kivat värit!

AnniP kirjoitti...

Hieno siitä tuli kuten uumoiltiinkin, tekisi mieli tehdä samanlainen!

Kaisa kirjoitti...

Tosi kiva takki! Monet miestenneuleet on joko pappamallisia tai sitten semmoisia hippimäisiä, mutta tuo on tosi tyylikäs.

Neulisti kirjoitti...

Upea neuletakki! Näyttää joka miehen unelmaneuleelta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno siitä tuli, näyttää oikein hyvältä T:n päällä. Väritkin juuri hälle sopivat.'
- äppen -

Anonyymi kirjoitti...

Hieno takki ja passelisti sopii mallille, joka vielä on livenä kohtaamatta..Ps. jos tutuissasi on joku joka tarvitsee hyvää ompelukonetta, minulla on myynnissä hyvä Janome, jolla tikkailin kolme vuotta. Mitään vikaa siinä ei ollut mutta sorruin Singerin juhlamalliin, kun koneet ovat minulle vähän, kuin autot miehille, että kuume kun iskee niin... terkuin Kummitus-täti

Kristiina kirjoitti...

Mukava perustakki tosiaan! Voi miten tuli surullinen olo luettuani pienen ystäväisenne poismenosta. Ymmärrän hyvin ikävääsi.

Anna kirjoitti...

Kaunis takki. Olen itsekin katsellut tuota mallia, mutta mies ei suostu käyttämään kuin ohuita villatakkeja ja -puseroita. Hieman olen harkinnut neulovani tuon ohuella langalla, mutta työnmäärä kauhistuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno neule, reippaat värit! :) Ensimmäistä kertaa kommentoimassa, vaikka olenkin lukenut blogiasi jo pitkään.

Tiina kirjoitti...

Hieno takki, herkulliset värit.

ArualMaria kirjoitti...

Hieno takki! Hyvä malli ja niin pirteät värit, varmasti todellinen käyttöneule!

Vilma kirjoitti...

Kappas! Mulla on nappeja vaille valmiina tismalleen samoilla väreillä ja raidoilla villatakki, itselleni tosin. :) Eipä voi paljon muuta sanoa kuin että onpas komia! :)

Maikki kirjoitti...

Hieno takki, väritkin hienot!

Emma kirjoitti...

Mainio miesneule, oikea käyttövaate :)

essi kirjoitti...

Onpas kivat värit, hieno neule. Itse neuloin samaisen takin taloutemme miekkoselle syksyllä ja on ollut kovassa käytössä.