Pientä piristystä itselle

Kaiken ihanan ja salaisen joulunäpräyksen keskellä innostuin tekemään itselleni muutamia yksittäisiä pinnejä ja pilkullisen pinni, ponnari ja korvissetin. Pinni- ja nappipohjat on tilattu Etsystä.


Kaikki kankaat ovat kaappien kätköistä erilaisia jämäpaloja. Kokeilin myös napilla, muovikukalla ja emalikurssilta valmistuneella napilla. Nyt on joka päivälle oma pinni, eipähän valahda otsahiukset naamalle.


Joululahjat alkavat hiljalleen olla valmiina ja joulu saa tulla. Itse otan jouluaattoaamuun asti vastaan uusia pieniä tonttutyttöjä ja -poikia ja sen jälkeen siirryn odotetulle reilun viikon joululomalle. Olen loman poissa oman koneen ääreltä, mutta olen ajastanut välipäiviksi runsaasti joululahjapaljastuksia. 

Rauhaisaa ja rentouttavaa joulunaikaa!


8 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Joulun aikaan on varmaan oma tunnelmansa olla päästämässä pieniä maailmaan. Vai onko? Minusta ainakin joulukuun alussa syntyneen Haitulan aikaan osastolla oli ihan omanlainen tunnelma. Joulu.

Kivat nuo pinnit!

Maiju kirjoitti...

Minäkin heti mietin tuota synnytysosastoa ja joulua.. ja pikkutonttuja.. :) On siinä varmaan oma tunnelmansa siinäkin ! Pinnit on ihania, tykkään kovin paljon.

(Olen muuten yrittänyt tutkia bloggerista tuota ajastustoimintoa, mutta en ole yhtään tajunnut, miten sen saisi käyttöön!)

Madam B.C. kirjoitti...

Ihania pinnejä, varsinkin keltainen kukka ja oikealta laitimmainen ovat todella söpöjä :) Puhumattakaan korviksista! :)

Hyvää, rentouttavaa, rauhaisaa joulua myös sinne! :)

kotolaiset kirjoitti...

Toivottavasti reippaita pikkutonttuja satelee maailmaan tasaisella tahdilla, kuin leijailevia lumihiutaleita konsanaan! Aattona sitten tavataan!

Jaana kirjoitti...

Kiitos kommenteista Jonna, Maiju, Madam B.C ja kotolaiset! Ja ihanaa joulua teille!

Kyllä osastolla on oma tunnelmansa jouluna, varsinkin jos ei pikkutonttuja tule ihan ruuhkaksi asti :) Onhan siinä tunnelmaa synnyttää jouluyönä ikioma ihme maailmaan...

Maijulle kerrottakoon, että tekstin alla on kohta julkaisuasetukset, josta ajastustoiminnon saa päälle. On ollut hauskaa jo tavallaan postata kaikki salaisuudet koneelle. Sieltä ne sitten yksitellen putkahtelevat julki välipäivien kunniaksi.

taitava tyttö. kirjoitti...

suloisia pinnejä! :)

tunnelmallista joulunaikaa :)!

Ninni kirjoitti...

Rauhaisaa joulunaikaa ja onnea uudelle vuodelle. Kiitos ihanasta blogista, jota olen saanut ilolla seurata jo muutaman vuoden.
Ja minäkin olen vieraillut synnärillä joulun molemmin puolin 17.12. ja 5.1. Mukavat muistot joulun tunnelmasta jäi molemmilta kerroilta. Siunausta työhösi, hyvän alan olet valinnut. Blogisi on yksi ehdoton suosikkini!

Katjuska kirjoitti...

Jännityksellä odotamme jouluyllätyksiäsi!! Hoitaja ystäväni ovat usein kertoneet osstojen joulutunnelmasta, varmasti on erityisen lämmin tunnelma :-) ja vauvat ovat vaan NIIIIIN ihania, aina.