Mahottoman mukavat messut

Messuterveiset Tampereelta!
Vuoden tauon jälkeen messuilu maistui mukavalta; vaikkakin taidan tulla vanhaksi, kun en meinaa jaksaa tuota ihmisvilinää ja meteliä. (Ja toinen varma ikääntymisen merkki oli, kun syväänpainunut tyynynkuva ei ollut haihtunut poskesta vielä reilun tunnin päästä heräämisestäkään.) Päivä oli kuitenkin ihan huippu; bussissa hyvää seuraa iloisista kädentaitajista, perillä huipputarjontaa kaikesta mahdollisesta käsitöiden saralla ja paljon iloisia tuttuja ja puolituttuja, joita moikkailla ohikulkiessa. Kiitos kaikille, jotka tulitte tervehtimään :) Olis ollut kiva nähdä "neuletuttuja" pidempäänkin, mutta sitten pitäis varmaan viettää koko viikonvaihde messuilla.

Varsinaista ostoslistaa mulla ei ollut, ainoa etukäteissuunnitelma oli ostaa varastoon paidallinen Cascadea. Tässä kuitenkin se saalis, jonka hykerrellen kannoin kotiini. Lankakuvien värit on ihan päin honkia, vaikka kuinka yritin säätää ja säätää...

Ranco solidia 5 x 100g Priimalta.
(Oikeasti tummempi vihreän sävy)


 Cascade 220 (oikeasti petroolinvärinen eikä tollainen vaaleasininen)
5 x 100 g Titityyltä


ja  tummanpunaisena (ei noin kirkas ja jouluinen punainen) samaa lankaa 5 x 100 g


Langan lisäksi jahtasin korutarvikkeita. A- ja B- hallin korukauppakojuilla oli järjetön ryysis, joten haaveet korupiikkien, renkaiden ja vaijerien ostoista jätin heti pois mielestäni. Kivimessupuolella oli kuitenkin väljempää ja upeammat valikoimat erilaisia kiviä. Lähellä sulkemisaikaa pystyin kiertämään myös ne kojut, joihin ei aikaisemmin päässyt juuri edes kurkkimaan, mutten enää jaksanut tehdä suuria hankintoja. Onneksi korutarpeita on helppo ostaa nettikaupoista kotoa käsin.  Joitain kauniita kiviä kuitenkin tarttui matkaan.

Pieniä foliolasisydämiä 
(oisko ollu Suomen jalokivituote, tai tukku?)

 ja samalta kojulta 5 mm makeanvedenhelmiä (tosi pyöreitä, joukossa vain muutama ei niin tasainen!) sekä
10 mm hematiitteja ja Helmimereltä puuhelmiä sekä 8 mm kristallihelmiä. Nää nauhat näyttää mun mielestä niin upeilta tässä kasassa. Täytyy varmaan laittaa nämä namuiksi johonkin kulhoon :)


Kaikki tämä mahtui matkustamaan mukanani ihanassa traktorikassissa, jonka ostin ensimmäisenä.
Tämä huippuostos on samaa sarjaa kun viime jouluna lahjaksi saamani laudeliina. 

10 kommenttia:

outi kirjoitti...

No johan on herkkuja! Ja kassi on pähee!:D

Anneli kirjoitti...

Ihania tuliaisia löysitkin mukaasi.
Jään odottelemaan mitä niistä syntyy :)

Leena kirjoitti...

Ihkuja ostoksia olet taas tehnyt, pitäisköhän jo ensivuonna mennä itsekkin messuile eikä vain kuolata toisten ostoksia...=)

Jaana kirjoitti...

Ostoksia on ihana tehdä, mutta kyllä mullekin iso osa iloa oli toisten ostosten kuolaaminen :) Ja mikä parasta, silloin ei kulu omat rahat ;)
Yhdestä langasta on jo suunnitelmia, muut saavat odottaa inspiraatiota vielä laatikossa...

AnniP kirjoitti...

Ootpa ostellut kivoja! Traktorikassin mallista tuli ihan mieleen se papan ruskea pelisaunakassi, muistatko? Nuo ruskeat foliolasisydämet on täydellisen näköisiä ja se laudeliina oli muuten jo toissa jouluna.

Niinu kirjoitti...

Hitsi,mäkin näin nuo kassit ja sitten taas unohdin lähtökiireessä:(
Mä olin eka perjantain messuilla auttamassa ja tänään tein kolmen tunnin täsmäiskun melkein vaan asiakkaana:) Siellä on niin kivaa!
Kaikki vaan mukaan ensi vuonna!
Ihania lankoja oot ostanut (varsinkin tuo petrooli)!

Pirkko kirjoitti...

Ihania helmiä ja vaikka kuinka paljon! Mä ehdin vielä kävelemään Ideaparkin läpi - heikosti kyllä löytyi mitään ostettavaa. Harhailin neurokankaassa vaikka kuinka kauan: olisin halunnut oranssia, ruskeeta ja kirkkaan vihreetä fleeceä eikä siellä ollut mitään niistä! Ihme kangaskauppa kun ei kankaita myy.

Jaana kirjoitti...

Anni: Joo, toihan on kuin ilmetty pelisaunakassi. Se jotenkin kolahti muhun heti, sekä malli että toi traktori, joten varmaan alitajunta muisti tuon nostalgisen kassin.
Ja niin ne vuodet näemmä kuluu, toissa jouluhan se tosiaan olikin ;)

Niinu: Voi ei, oisit vaan ostanu tällasen, vaivatta kulki ostokset mukana ja tyylillä. Ensi vuonna uudestaan!

Pirkko: No olipas huonot valikoimat! Täytyy taas turvautua nettikauppojen antiin :)

Vilma kirjoitti...

Ihania löytöjä, etenkin tuo traktorikassi.

Oli kiva tavata taas! Nähdään siis viimeistään ensi vuonna messuilla. ;)

Emma kirjoitti...

Hieno saalis, varsinkin punainen cascade!!