Kevätkaduille

Näin keväällä alkavat lukuisat hameet huutelemaan kaapista ulospääsyä ja hiljalleen ne syrjäyttävät talven aikana jo liian tutuiksi tulleen villakalsari-ulkoiluhousuyhdistelmän. Vielä kuitenkin tarvitaan lisälämpöä säärille, ettei petollinen kevätilma pääse yllättämään.

Nämä säärystimet on ollut tekolistalla jo pitkän aikaa. Kaapista löytyi nyt sopivasti kauan marinoitunut, huiviksi aiottu lanka, joka pääsikin erilaiseen käyttöön säärtenlämmikkeeksi. Yhdestä vyyhdistä tuli juuri passelin mittaiset, ohuet ja lämpimät pitsisäärystimet :)


Kevätpäivän säärystimet

Lanka: Pirkanmaan kotityön ohut pirkkalanka, 100 g
väri ihana keltaisen ja oliivin sekoitus
puikot: 3.5 mm (?)

Kengät on kauan etsityt ja syystalvella kirpparilta bongatut Vagabondin nahkasaappaat. Pieni kiljahduskin taisi päästä löytäjän suusta; priimakuntoiset ja täydellisen kokoiset. Ensin en löytänyt kengistä hintaa, mutta lopulta lappu löytyi sisäpuolelta. 4 euroa ja mulla on täydelliset arkisaappaat nyt kevätkaduille! Oi onnea!

Pistin kevään kunniaksi pikkaisen oliivinvihreää JaanaMaan kylkiin :) Tykkään. Toivottavasti tekin.

14 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Ihanat! Mun pitäs kans kokeilla tuota ohjetta. Säärystimille ois tarvetta, mutta jotenki ei nyt innosta. Niille varattu lankakin sitten päätyi osittain käsineisiin, joten pitäs sekin puoli miettiä uusiksi.

Kuikas pitkät säärystimet sait aikaiseksi vyyhdillisestä lankaa?

kewa kirjoitti...

Tosi kivat säärystimet ja mikä saapas-löytö!!!!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Sinulla on loistava kirppari - karma :D se on tullut blogissasi todistettua useaan kertaan. Pitsisäärystimet ovat Loistava Idea! En ole ahkera hameden käyttäjä, mutta jopa minäkin näen tuon idean nerokkuuden.

taitava tyttö. kirjoitti...

vau mikä kenkälöytö! :)
ja ihanat säärystimet :)

AnniP kirjoitti...

Kupeet on just oikean väriset ja säärystimetkin upeet!

Susanna kirjoitti...

Uskomattoman hyvän näköiset säärystimet! Oispa meikäläiselläkin sääriä pitää tuommoisia.

Jaana kirjoitti...

Kiitos ihanat!

Tess: säärystimet on 51 cm ilman venytystä ja tossa lattialla mitattuna. Mutta siis, jalassa ne riittääs suorina nilkasta polviin asti.

Mari: Noi oli kyllä löydöt! Mun kirpparikarma perustuu varmaan siihen, että kierrän noita kahta, isoa paikalliskirppistä vähintään viikon välein. Parasta ajanvietettä neulonnan lisäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Iihanan väriset säärystimet.
Ja tuo oliivinvihreä taustaväri on tosi mukava lisä. Toivottavasti se pysyy paikoillaan kevään jälkeenkin :)

Marsvin kirjoitti...

Ihanat! Ja sulla on mun saapasmaku, koska mulla on noi tismalleen samat saappaat. Täysihintaisena ostetut viime talvena. Onnittelut siis huimasta säästöstä!!!

Emma kirjoitti...

Fiinit on pitsit ;)

Anna-Kaisa kirjoitti...

Vautsi, mikä yhdistelmä!

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin katoin enemmän noita saappaita; just sellaiset jotka kans haluaisin itselleni. Olet tehnyt kyllä todellisen löydön :)!

-riitu

ArualMaria kirjoitti...

Oi, nämä on tosi pirtsakat ja suloiset!

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä äärimmäisen upeat! Hirveästi haluaisi itsekin kokeilla mutta en kyllä mitään ymmärrä tuosta englannin neulesanastosta. :(