Meillä asuu aurinko

Kukkuu ja tervehdys meiltä!

Jaanamaassa ei olla oltu kovinkaan aktiivisia bloggaajia, eikä luvata olla tulevaisuudessakaan. Mutta tultiin vaan kertomaan, että meillä menee hyvin eikä olla unohdettu teitä. Meillä vaan on nyt 5 kk:n ajan asunut hymytyttö, joka vie äidin huomion aika täyspäiväisesti. Edelleen neulotaan, mutta paljon paljon vähemmän. Ompelua harrastetaan myös, jos aikaa jää. Pieniä housuja ja bodyja valmistuu ajoittain. Pääsääntöisesti meillä kuitenkin laulellaan, leikitään, pyykätään ja kestovaippaillaan, tutustutaan maailmaan ja sen ihmeisiin ja nautitaan pienestä alati paistavasta auringosta.

Blogia en pysty ainakaan vielä virallisesti "lopettamaan", jos kuitenkin vaikka syksymmällä innostun taas sen parissa. Muiden blogeja luin vielä hetki sitten aktiivisesti, mutta nyt kun google reader loppui, en ole löytänyt hyvää vaihtaria, joka toimisi myös mobiilisti. Näin on siis jäänyt myös blogien lukeminen vähemmälle. Mutta kaikella on aikansa ja jää nähtäväksi onko mulla vielä aikaa ja intoa tälle paikalle tulevaisuudessa.

Mutta nauttikaahan kaikki kesästä ja omista aurinkohetkistänne täysillä :)


21 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

Ihanan aurinkoinen tyllerö! Kokeile feedly-lukijaa, toimii myös kännyköissä ja on mielestäni parempi kuin google reader ikinä.

laurar kirjoitti...

Ihanaa kuulla Teistä! Ja ihana Pieni Aurinko!! Meiltä löytyy samanmoiset pilkkupotkarit, ehtaa retroa :)

Feedlyä piti vinkata kans, nimellä Nextgen Reader pelaa myös Windows Phonessa. Nimim. Ja äiti saa bloginsa luettua samalla, kun rynkyttää vaunuja terassilla

suppis kirjoitti...

Tyttö on kyllä ihan äitinsä näköinen!:) Minäkin luen Feedlyn kautta ja olen siihen kyllä tyytyväinen! Mobiiliominaisuutta en ole testannut, koska mun puhelin on sellainen muinainen :)

AnniKainen kirjoitti...

Voi miten suloinen aurinko teillä onkaan, aivan ihana :) Minäkin suosittelen feedlyä. Aurinkoista kesän jatkoa teille!

Anonyymi kirjoitti...

Heipat teille kaikille ! Pikkuneiti on aivan ilmetty äitinsä. Nauttikaa kesästä ja toisistanne.

Paula kirjoitti...

Ihana neiti, kovasti äitinsä näköinen! Mä käytän Bloglovinia pääsääntöisesti juuri kännykällä kun tietokoneelle yhä vaan ehtii niin rajoitetusti, toimii mun mielestä hyvin joten suosittelen. Oli tosi kiva että otit blogille aikaa edes tän verran, kiitos siitä! Niinhän tuo on itselläkin äitiytymisen jälkeen pahasti jäänyt päivitykset vähiksi...

Hyvää jatkoa auringolle perheineen! :)

Jatta kirjoitti...

Ei sillä päivitysten määrällä ole väliä, ihanaa kun kertoilet kuulumisia silloin kun maltat <3 Ymmärtäähän sitä ettei auringolta malta :)

Mulla on käytössä Bloglovin, mutten ole kokeillut kännykällä. Läppärikäytössä se on ihan ok.

Emma kirjoitti...

Nauti auringostasi rauhassa (niin ihana se onkin!), täällä ollaan jos joskus aikaa ja intoa blogillekin liikenee :)

ullapulla kirjoitti...

Komppaan edellisiä, ihana aurinko teillä! Minun kaksi vuotias aurinko totesi männäviikolla olevansa terroristi.. Ja kyllä oli meno sen mukaista silloin! Mulla on bloglovin käytössä, ihan kivasti toimii puhelimessakin tämä.

Elisa kirjoitti...

Ihana aurinko! Älä toki blogia lopeta, jatkat sitten kun ehdit! :)

Leena kirjoitti...

Ihanaa aurinkoista kesän jatkoa teille!! Toivottavasti ehdit vielä joskus palailla kertomaan kuulumisia ja näyttämään kauniita neulomuksiasi =)

Marja Kyy kirjoitti...

Sama täällä! Vaikka jotain valmistuisikin, niin koneelle on älypitkä matka raportoimaan; mieluummin pöheltää lasten kanssa. Kyllä aikaa sitten aikanaan (ehkä jo syksymmällä) taas ilmaantuu liiankin kanssa.

Typykkä on tosiaan äitinsä näköinen, ja Naantalin aurinko! Onnellista oloa ja eloa teille!

Elli ja Aura kirjoitti...

Täälläkin on aika kortilla, mutta käsitöitä tulee kuitenkin tehtyä. Ei siinä muu auta kun tottua hitaampaan tahtiin :) Ihana aurinko! Hauskaa että teillä on jo hampaita, meillä on taas sen sijaan hiuksia ;)
Elli

Linnea Borealis kirjoitti...

Kiva kuulla jotain teistä! Vauva-aika on aina ihanaa aikaa!

Minulla on Bloglovin-sovellus kännykkässä ja myös tabletissa. Sähköpostiin tulee aina Bloglovinilta postia, joissa on noin 14 - 15 bloggaajan viimeisimmät päivitykset. Tulin tänne juuri Bloglovinin ilmoituksesta. Kätevää!

Hyvää loppukesää ja tulevaa syksyä!

ArualMaria kirjoitti...

Miten hellyyttäviä kuvia! Nätti aurinkoinen vauva! Kaikkea hyvää teille!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana vauva:)Olipa kiva lukea kuulumisia, aina käydään kurkkimassa, josko jotain olisi jotain uutta ilmaantunut..oikein mukavaa kesää ja
vauva-aikaa:) -Anna-Sofia

Teija kirjoitti...

Onpa hän sinun näköisesi! Ihana vauva♥ Kiva kuulla kuulumisia, edes sillontällön :)

Anonyymi kirjoitti...

olisi kiva kuulla teidän kuulumisianne pitkästä aikaa

Salla kirjoitti...

Voi kun palaisit ihanine neuleinesi! Olisi myös kiva kuulla mitä teille kuuluu!

Kampus terkemuka kirjoitti...

Thanks for the article really helpful

Telkom University kirjoitti...

Mitä aktiviteetteja Jaanamaan perheen äiti ja hymytyttö harrastavat yhdessä? Telkom University