Petäjäiset

Yritän opettaa kanssa-asujaa villakulttuurin saloihin; paasaan villan merkittävistä ominaisuuksista, ostan villakerrastoa ulkoiluun ja neulon villatuotteita lämmikkeiksi. Ja ihan mukavasti oppi alkaa mennä perille. Nämä sukat neuloin joulupakettiin ja alkukankeuden jälkeen (käytetäänkö näitä oikeesti paljaissa jaloissa..?) ne hakeutuvat hyvin jalkaan saunan jälkeen ja iltaisin.

Lanka on minun vihreästä takista ylijäänyttä, ja riittoisalta materiaalilta tuntuu. Edelleen on yksi vyyhdillinen odottelemassa omaa tarkoitustaan. Lanka ja malli kohtasivat hyvin, ja petäjäisiä oli erittäin mukavata neuloa. Mallikuviosta tykkään, se oli helppo toteuttaa, joustaa kivasti ja näyttää kauniilta jalassa.


PETÄJÄT

Ohje: Eeva Saviranta, Ullaneule 2/08
Koko: 42
Lanka: Araucanian Ranco solid, alle 100g
puikot: 2.75mm

9 kommenttia:

ArualMaria kirjoitti...

Tosi kauniit petäjäiset, tuo lanka sopii tosiaan malliin mainiosti.

Kristiina kirjoitti...

Kiva malli ja kaunis lanka! Tämä malli pitääkin laittaa muistiin.

Neulisti kirjoitti...

Kaunis malli ja siihen hyvin sopiva lanka.

Unknown kirjoitti...

Kauniit sukat ja ihanan värinen lanka :)

Tiina kirjoitti...

Kauniit sukat tosiaan! Hyvä, että villatuputus alkaa mennä perille, oot ollut selkeesi pätevämpi tuputtaja kuin meikäläinen. Meitsin kanssa-asuja ei suostu mihinkään villaiseen.

Heidi kirjoitti...

Kaunis malli! Muistiin... Meillä ei ole hirveästi tarvinnut opettaa, melkeimpä on vain hyvillään kaikista villaisista jutuista, ehkä johtuu siitä että Mies touhuaa paljon ulkosalla ja villavaatetuksella pysyy lämpimänä. Tytöllä pidän talvella merinovillaista alusasua ja tietysti välihaalaria, villasukkia ym. =)

äpi kirjoitti...

Juu makeet sukat isännällä!

Emma kirjoitti...

Miehekkäät sukat ;)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kauniit!
Pistin heti tuon ohjeen kirjanmerkkeihin, kun pitäisi yhdet hiihtosukat neuloa, ja tuo näyttäisi aika hyvältä mallineuleelta niihin. ;o)