Hassuja nassuja

Näin taannoin jossakin blogissa kuvan Marimekon Valpuri-kankaasta. Ihastuin hyväntuulisiin naamoihin välittömästi ja hankin itselleni pienen pätkän tätä ihanuutta. Tämä kyseinen apina ihastutti eniten hyväntuulisella hymyllään ja tein siitä vauvalelun koekappaleeksi. Taustaksi vanhaa patjaraitakangasta ja erivärisiä nauhoja, kanttinauhasta "lappusia" alareunaan pienten sormien hypisteltäviksi ja kulkunen sekä vanua sisusteeksi.

Vielä kun olisin hoksannut laittaa tarranauhasta roikkumislenkin yläosaan, jolloin tämän olisi saanut vaikka vaunuihin tai jumppaleluun kiinni. No, naamoja on vielä jäljellä, joten pitänee tehdä muutama paranneltu versio lisää - olisi kerrankin vauvalahjoja valmiina, jos vaikka lähipiirissä lisäännytään.


Kaninkolossa nautitaan naisvoimin pakkaspäivistä ja lumenluonnista kanssa-asujan ollessa työkeikalla pohjoisessa. Välillä lumessa kirmaava pikkuvanhus on ihan pakko kaapata syliin ja nuuhkia sen tuulenraikasta harmaantunutta poskea. Kuukauden päästä uskomattoman energinen karvaturkkini täyttää jo neljätoista vuotta!

Aurinkoista ja iloista viikonloppua kaikille!


7 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Jäinkin miettimään tuota kangasta, uusi tuttavuus ja niin sievää ainakin apinan osalta!

Anonyymi kirjoitti...

Toisesta blogista luin, että Valpuria ollaan lopettamassa, eli kaikki hamsterit äkkiä kauppaan! Itse ainakin taidan hommata pätkän varastoon...

kewa kirjoitti...

Ohh miten kiva!!!

Emma kirjoitti...

Hauska naama :D (Sekä lelulla että koiralla)

Anonyymi kirjoitti...

meijän tytöt reippaina lumitöissä!
-äpi-

Linda kirjoitti...

Hianot piposet! Mulle on kans pipojen neulominen luontevampaa kuin sukkien, joten niillä tulee kokeiltua lankoja ja malleja.

Onnea koira-mammalle! Mun koiruus on 10v ja vauhti sen kun kiihtyy (varsinkin lumihangessa)...

Teija kirjoitti...

Oi, mä jo toivoin, että sieltä suunnalta olis kuulunut vauvauutisia ;) Suloset vauvalelut! Ja sulonen on myös hauveli.