Joulukuun viimeisiä



Terveiset nyt jo sähköisestä Kaninkolosta. Joulu sujui kotikotona tutuissa ja turvallisissa merkeissä. Tämä joulu piirtyi mieleen kaikin puolin ikimuistoisena ja ihanana. Perhe oli koossa ja tunnelma kohdillaan. 

Tapaninaamu valkeni myrskyten ja ensimmäinen yllätys koettiin, kun kotikodin pihakuusivanhus pudotti puolikkaan puun talon ja naapurin auton väliin. Koko kadunväen voimin sitä sitten ihmeteltiin ja samassa me tehtiin lähtöä oman kodin suuntaan. Kamera räpsyi ja moottorisahat surrasivat, ja muutaman kiertotien ja kärsivällisen matkanteon jälkeen pääsimme perille ehjinä. Ihanasti avuliaat ihmiset auttoivat raivaamaan puita tieltämme, varmasti 50 puuta tiellä ei edes riitä, kun teimme n. 80 km matkamme !






Iloksemme kuitenkin oma koti oli ehjä, vaikkakin kylmettynyt. Sähkö ja vesi puuttuivat eilisiltaan asti, mutta  puuhellan, leivinuunin, lukuisten kynttilöiden ja pakastinta pyörittäneen agregaatin turvin pärjäsimme mainiosti.






Näihin tunnelmiin on hyvä päättää tämä vuosi!
- Oikein ihanaa vuodenvaihdetta ja onnea vuodelle 2012 -
Seuraavalla kerralla joululahjontaesittelyä luvassa. 

9 kommenttia:

Johku kirjoitti...

Onneksi kotinne säästyi vahingoilta. Ei sitä arvaakaan kuinka tarpeellinen tulisija joskus voi olla muussakin kuin tunnelmamielessä. Oikein mukavaa vuodenvaihdetta.

AnniP kirjoitti...

Huh, no on sitä ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita näemmä kaupungillakin. Hurja kotimatka teillä, onneksi ette litistyneet! Mukavaa vuodenvaihdetta ja kiva että teilläkin on jo sähkövaloa siellä :)


...tosiaan korkean mallinen tuo uuni, kauniita tulikuvia!

AnniKainen kirjoitti...

Voi kun teillä on kodikasta ja tunnelmallista :)

Vaan onpa ollut hurja myrsky! Ei täällä savossa sentään noin. Yhtään kaatunutta puutakaan en ole nähnyt.

Anna kirjoitti...

Jopas on ollut kotimatka. :) Ihanan tunnelmallisia nuo viimeiset kuvat!

Minä vietin joulua kotikotona Savon rajamailla, meillä kaatui vain pari puuta, mutta sähköjä ei ole sinne vieläkään saatu, tiistaista asti ovat olleet ilman.

Emma kirjoitti...

Sielläkin on myrsky näköjään raivonnut, onneksi kotinne säästyi enemmiltä vahingoilta! Onnellista uutta vuotta :)

Anonyymi kirjoitti...

No tämän joulun muistaa sekä hyvistä että näistä vähemmän hyvistä asioista! Piski ainakin nautti joulun rauhasta ja toki me muutkin siihen tapaniin saakka! Iloista vuoden vaihtumista t. kotijoukot

Zelda kirjoitti...

Onneksi selvisitte turvaisasti kotiin. Tuo agregaatti on kyllä loistojuttu nimenomaan pakastimille ja jääkaapeille. Me selvisimme sähköille 3 päivän sähköttömyyden jälkeen.

ArualMaria kirjoitti...

Hurja paluumatka teillä! Onneksi pahempia vahinkoja ei sattunut vaan selvisitte säikähdyksellä. Ihanan tunnelmalliselta kuitenkin näytti teidän kotona ilman sähköjä. :)

Onnellista uutta vuotta!

Unknown kirjoitti...

Huh, miten hurjan näköinen matka! Onneksi selvisitte kuitenkin ehjin nahoin <: