Tässä on mun ihanan ystävän maailman ihanimmat vauvat


Ja taas (niin kuin kolme vuotta sittenkin) mulla oli suuri ilo ja kunnia päästä avustamaan syntymän hetkellä. Toki pienille murusille piti jotakin kutoakin; tein molemmille alpakkaiset lämmikkeet, joita pidettiin ahkerasti päällä jo sairaalassa. Mutta ei kukaan nyt nuttuja huomaa, ihailkaa pieniä nukkaposkisia kullanmuruja <3


POIKASELLE VIHREÄÄ JA TYTTÖSELLE PURPPURAA

lanka: drops alpaca, yksi kerä per takki
puikot: 3.5mm

Ohje oli helppo ja selkeä. Takkiin meni lankaa tasan yksi kerä, joten ihan tämä on ihan loistava tapa tuhota viimeiset kerät unelmanpehmeitä lankoja ja lahjoa kaikkia lisääntyviä kavereitaan näillä. Mutta pieni varoituksen sana, mallisisarukset painoivat 2.2 -2.3 kg, kasvunvaraa on hieman, mutta kovin pitkään näistä ei pääse nauttimaan.

11 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Ihanat ruttunenät, me ollaan jo odoteltukin kuvia heistä! Suloiset neuleet myös, kylkinapitus näyttää mukavalta.

äpi kirjoitti...

Voi hellyyspallerot! Ja ne pikkuruiset nutut on vielä reiluja kaverien päällä. Voi ihan aistia sen vauvojen ihanan tuoksun joka palaa mieleen sieltä kymmenien vuosien takaa omista nukkaposkista <3

Teija kirjoitti...

On ne ihanat!! Kaksin kappalein, oioi <3 Ja nutut on somat myös!

Onnea uuteen asumukseen ja kaikkeen muuhun kanssa :) Ihanaa!

PikkuHoo kirjoitti...

Ihan käsittämättömän ihanat pikkuiset :) Sulla on kyllä ihan paras ammatti :) Suloiset ja ihan mahtavat lämmittimet pikkuisilla.

Nimimerkillä: Haaveilen kätilön ammatista, tällä hetkellä työpaikka on lasten teho.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Oi, miten suloisia. Maailmassa ei mitään ihanimpaa olekaan!

kewa kirjoitti...

Ihanat!!!!

ArualMaria kirjoitti...

Ihana postaus. :D Suloisia on sekä vauvelit että takit.

Katjuska kirjoitti...

Voi miten syötävän suloisia kääröjä!! Vastasyntyneet vauvat ovat vaan niin sanoinkuvaamattoman ihania! Olet aivan mahtavassa ammatissa, ihailen kätilöitä :-) Ihan liikutuin täällä...Niin, ja nutut ovat söpöt!

Minna kirjoitti...

Voi jestas miten pikkuisia pikkuisia!!! (omat ovat olleet tuplasti isompia) Ihanat on nututkin. Alkoi heti tehdä mieli lämmintä alpakkaa itsellekin, vaikken taida edes tykätä alpakasta. Kaikkea ne vauvat teettävät ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun söpöjä kaikki! Vauvat ja nutut. Luin ohjeen, mutta oli hiukka liian haastavan oloinen mulle, kun ei tuo neulominen suju vieraalla kielellä....onkohan sitä suomeksi missään??? nimimerkillä laskettu aika lähestyy ja alpakkakeriä löytyy :)

Jaana kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Ohjetta ei ole valitettavasti suomennettuna :( Mutta varmasti alpakkanuttuja löytyy suomeksikin, alpakanvilla tuntuu olevan aika hyvää lämmöneristettä pienille nukkaposkille...